Haglskydning

Haglskydeprøven

4. maj 2015

Se hvordan haglprøven foregår, og hvad der præcist sker til en haglskydeprøve. Hvordan dumper du, og hvordan består du? Den er gammel, men skal du op til haglprøve så giver denne indsigt i hvordan det foregår.

Når du skal have jagttegn, skal du bestå jagtprøven og haglskydeprøven. Jagtprøven består af både en teoristisk og en praktisk del. I denne video ser du, hvordan du den praktiske prøve foregår. Den har blandt andet til formål at teste aspirantens våbenhåndtering, skydning og afstandsbedømmelse.

How to shoot quartering birds

23. maj 2018

Dette er blot en i en lang serie af gode videoer med shotkam så det er let at se hvad der sker. Søg på “Smoking Targets” og se også her under for flere videoer

Riffel

Riffelprøven (gammel)

4. maj 2015

Selv om den ikke længere er helt aktuel giver den stadig et fint indblik i nogle af de ting du skal være opmærksom på, når du skal op til prøven. idag skal du inden du kan gå op til prøven, en tur på banen og afgive en serie af skud sammen med en godkendt instruktør-

Shooting Fundamentals 

16. jul. 2012

Nu er det sjældent at man kan ligge ned på jagt, men der er alligevel nogle gode tips og han har en hel række af korte film der er værd at se.

Frivillig jagtprøve

Hvis du gerne vil være rigtig godt forberedt til jagtprøven og forøge din chance for at bestå i første forsøg, er den frivillige jagtprøve en god hjælp. Den frivillige jagtprøve er en tro kopi af den obligatoriske jagtprøve og giver dig mulighed for at teste dine færdigheder, før det virkelig gælder.

Hvis du gerne vil være rigtig godt forberedt til jagtprøven og forøge din chance for at bestå i første forsøg, er den frivillige jagtprøve en god hjælp. Den frivillige jagtprøve er en tro kopi af den obligatoriske jagtprøve og giver dig mulighed for at teste dine færdigheder, før det virkeligt gælder.

Favorit kanaler

Test af blyfri kugler

14. aug. 2020

the most comprehensive test of copper bullets they can, with as many rounds as they can lay their hands on, from manufacturers including Hornady, Lapua and RWS. Plus Jason Doyle shows how to give boots the test they need before you commit to buying them.

Schultz & Larsen

25. feb. 2020

Lidt fynbo er man vel altid. Det er fantastisk at se hvordan det bliver til.