Hundetræning

Opstart Hundetræning 

Søndag d. 3. marts kl. 10.00 2024 starter vi op på forårets hundetræning på arealerne ved Køstrup flugtskydebane. Ingen tilmelding forud, man møder blot op den 3. marts, men lad gerne hunden vente i bilen til der gives besked om andet.
Vi er 9 uddannede instruktører, der er klar til en ny sæson, hvor vi kan hjælpe jer og jeres snuder med at få genopfrisket samarbejdet og lydigheden efter jagtsæsonen eller måske starte helt op fra ny.

Der vil typisk være 2 instruktører tilknyttet holdene, som plejer at være på ca. 8-10 hunde. I år tilbyder vi 3 hold med blandet jagthundetræning og i år starter vi også to nørde hold op.

Alle hunde og førere er velkomne uanset medlemskab af en jagtforening.

Prisen er 600 kr. for hele sæsonen inkl. bespisning på afslutningsdagen søndag den 19. maj.


Hvalpe og unghundeholdet:

er for hunde der ikke tidligere har modtaget træning. På holdet er der god tid til at hund og fører finder hinanden og arbejder med kontakt og grundfærdigheder.

Kontakt Klaus Jespersen 20 23 33 06 ved spørgsmål.


Mellemholdet:

er for let trænede hunde, som knap er klar til alle udfordringer på åben klasse.

Kontakt Niels Jeppesen 25 13 80 35 ved spørgsmål


Åben klasse:

er for øvede hunde, hvor der lægges vægt på lydighed, sikre apporteringer på vand og på land samt dirigering.

Kontakt Karsten Kristoffersen på 23 30 70 01 eller Thomas Lykke 22 93 46 83 ved spørgsmål.


Nørdehold 1:

har kun fokus på lineføring og hjemkald. Vi træner hver anden søndag på nedenstående datoer, men stadig med opstart den 3. marts. Holdet er for dig, der har en hund som trækker når I går og som gerne vil arbejde med at få et bedre hjemkald.
 
Datoer for træning: 3/3, 17/3, 31/3, 14/4, 28/4, 12/5 og d. 19/5 er der afslutning. Maks 8 deltagere på holdet og det er først til mølle.
Holdet er for hunde ikke ældre end 4 år og du skal gide og nørde med øvelserne og bruge tid på træning mellem træningsdagene.
 
Kontakt Ditte Jørgensen på 42 23 88 24 ved spørgsmål.


Nørdehold 2:

har kun fokus på ro/lave ingenting og den gode kontakt. Holdet er for dig der har en hund, som let stresser op i forskellige situationer og hvor du gerne vil arbejde med at få en bedre kontakt og samarbejde med din hund.
 
Datoer for træning: 3/3, 17/3, 31/3, 14/4, 28/4, 12/5 og d. 19/5 er der afslutning.

Maks 8 deltagere på holdet og det er først til mølle.

Holdet er for hunde ikke ældre end 4 år og du skal gide og nørde med øvelserne og bruge tid på træning mellem træningsdagene.
 
Kontakt Ditte Jørgensen på 42 23 88 24 ved spørgsmål.
 

Besøg udefra

Hvert år bestræber vi os på at få en ekstern til at komme og vise samt fortælle noget om hundetræning. Det gør vi igen i år og så snart vi har det plads vil I få mere information herom. Forvent det kommer til at ligge i april måned.


Træning efter sommerferien

Igen i år bliver der mulighed for apporteringstræning efter sommerferien.
Datoer meldes ud senere på året.

Vi glæder os til en ny sæson hundetræning og til at se gamle som nye hundefører😄


På vegne af hele træner teamet